Notícies

¡¡¡Deportivo Simancas Campió de Copa Guineüeta!!!

Correu Imprimir PDF

 Deportivo Simancas s´ha proclamat Campió de la Copa derrotant en la final a Mister-G per un contundent 7-3. !!!FELICITATS als Campions!!!

 

   SEMIFINAL 1: (25/04/2016) Deportivo Simancas  7 - 4  Decathlon Ramblas   (21:25) 

   SEMIFINAL 2: (25/04/2016)                      Mister G  3 - 2  Espartanos F.C.          (21:25)

 

 

   FINAL:         (25/04/2016)   Deportivo Simancas  7 -  Mister-G                      (22:30)

 

 

  Att: La Direcció 

 

Avui Pantalla Gran per veure la Champions

Correu Imprimir PDF
Avui posarem el proyector per veure el partit de Champions entre el R. Madrid i el Wolfsburg a la nostra carpa.
 

F.C. Barcelona vs Atlètic de Madrid = Jornades Suspeses

Correu Imprimir PDF

  Un cop sortejats els quarts de finals de la UEFA Champions League que ha deparat l´enfrontament entre el F.C. Barcelona i Atlètic de Madrid les jornades que coincideixen amb el dia dels partits d´anada i tornada que queden suspeses son:

-Dimarts   05/04/2016

-Dimecres 13/04/2016

 

 Att: La Direcció 

 

Segueix-nos a Instagram!!

Correu Imprimir PDF

Nova compte a Instagram on podrás veure totes les fotos que depara la jornada dia a dia.

Avui trobareu les fotografies dels campions de la 1a fase dels dijous

 

 

Conveni de Col.laboració amb Activa'm

Correu Imprimir PDF

L’Activació Muscular (Muscle Activation Techniques) és una tècnica que prové dels EUA, i és una eina potentíssima per ajudar i accelerar molt el procés de recuperació de moltíssimes (la majoria) lesions, en les seves diferents vessants. No és una eina o una teràpia més, sinó que és absolutament diferent a les altres. El motiu? Es basa en la millora del sistema muscular, cosa que no fa CAP altra…

Quan el nostre cos ha patit un traumatisme, una torçada, esquinç, etc., es generen al nostre sistema neuromuscular inhibicions que provoquen que diferents fibres musculars, músculs o grups musculars complerts, deixin de treballar de la manera més òptima. Això genera i provoca dolors, molèsties (inclús en molta més mesura que el propi traumatisme patit) que, per al contrari, que es restableix aquest sistema afectat, es millora molt molt el funcionament de la musculatura, de manera que aquesta actua contraient-se millor i així, alleujant les sensacions de molèstia, a part de reduir dràsticament el dolor provocat per la inflamació.

Aquesta eina és molt important també quan tenim certes molèsties i les proves mediques tradicionals no ens saben donar un diagnòstic o que, per altra banda, els tractaments suggerits, a banda de lents, són ineficients. És degut a que cap d’aquests treballs incideix tant directament en la funció muscular (va molt més enllà de la fisioteràpia convencional).

 

A Espanya hi ha molt pocs certificats internacionals d’aquesta tècnica, i a Barcelona comptem amb 12. Activa’M és un centre de rehabilitació i entrenament personal situat a Sant Andreu (C/ Malats 22, entre la Plaça Orfila i el Carrer Gran) especialitzat en l’Activació Muscular.

Actualment col·laborem amb tots aquells jugadors inscrits al Futbol 7 Barcelona per a que obtinguin fins a un 20% de descompte en les sessions que necessitin (depenent de la modalitat).

Si patiu qualsevol molèstia o lesió com per exemple condromalàcia, fascitis, tendinitis, sobrecàrregues, contractures, distensions, esguinços, etc., no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a poder ajudar-vos el més aviat possible. A cada sessió tractarem de trobar el problema (referint-nos a la disfunció muscular de la que parlem) per així poder millorar-ho molt ràpidament.

 


Si voleu més informació:

http://activam.es/servicios/rehabilitacion/

Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la

facebook.com/activamsantandreu

 
Pàgina 7 de 71

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 2745 convidats connectat