Notícies

U.E.Sant Andreu- R.C.D.Espanyol ENTRADA GRATUITA

Correu Imprimir PDF

Futbol7Barcelona a arribat a un acord amb l'unió esportiva Sant Andreu per a que tots els nostres jugadors puguin veure el Partit del CENTENARI de l'U.E.SANT ANDREU AVUI, a les 21:00 DE FRANC tot presentant el CARNET DE JUGADOR a les entrades de general de l'estadi NARCÍS SALA.

Image

La llista de convocats de l'Espanyol és la següent:

Del primer equip: Cristian Álvarez, l’exandreuenc Javi Ruiz, Pillud, Roncaglia, Àngel, Javi Màrquez, Luis García i Marqués, a més de Lola.
Del filial: Juanjo, Javi López, Baena, Chuli, Pedraza i Lucas Porcar.
Del juvenil: Tello, Pere i Vega.

 

 

Inici de Temporada, dia 28

Correu Imprimir PDF

Aquest dilluns dia 28 arranca la temporada oficial a Futbol7Barcelona, els amistosos de pretemporada ja han acabat i comença l'hora de la veritat per a tots els equips. Us recordem a tots que pel que fa als horaris podeu triar com a fixes els horaris de cada extrem (20:30 o 20:14 i 23:15 o 23:00 a cada instal.lació), si no ho feu així entreu en rotació. Gràcies i sort a tots

 

Calendaris operatius fins jornada 2

Correu Imprimir PDF
Ja teniu els calendaris de competició operatius fins a la jornada 2. Properament us informarem quan la resta de jornades siguin oficials. Us recordem que la propera setmana ja comença la lliga!
 

Últimes Places, enviament de fitxes

Correu Imprimir PDF

Queden molt poques places obertes, per als que esteu dubtan només us queden 3 dies ja que el dia 23 es tencarà oficialment el període d'inscripció. Us deixem un resum;

A Sant Andreu ens queda 2 places per la lliga de dimarts,2 per la de dimecres i 1 per divendres.

A Nou Barris-Muntanyesa ens queda 1 plaça per als dijous i a Nou Barris-Guineueta ens queden 4 places per dilluns (aquí la lliga començarà una mica més tard, encara tindreu alguns dies més per apuntar-vos).

Per altra banda cal recordar l'importancia del llistat de jugadors, l'equip que no l'hagi presentat una setmana abans de l'inici de la lliga no gaudirà de cobertura metge a la 1 jornada. Tanmateix si un equip no presenta el llistat almenys 24 hores abans del seu primer partit no podrà debutar en competició oficial.

 

Nova WEB!!

Correu Imprimir PDF

arroba Us presentem la nova web per aquesta temporada, esperem que us agradi. Com a novetat trobareu un  gestor de competicions molt més atractiu i amb estadístiques dels equips i dels jugadors.

 
Pàgina 70 de 71

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 1138 convidats connectat