Notícies

Es busca Porter

Correu Imprimir PDF

El porter es per a molts la peça més important de l'equip i es per això que diversos equips en busquen sense demanar cap cost ecònomic al porter. L'únic requisit ha de ser que ja jugui en la lliga però en diferents dies o categories. Els equips que actualment busquen porter amb gastos pagats són:

Celta de Frigo, dilluns 1ªdivisió de Nou Barris

Fly Net, dimecres 1ªdivisió de Sant Andreu

Congrés Parc, dijous 1ªdivisió de Sant Andreu

Si algun equip vol demanar porter amb aquestes condicions que ens escrigui un emeil, també qualsevol porter amb ganes de jugar més d'un dia.

 

U.E.Sant Andreu- R.C.D.Espanyol ENTRADA GRATUITA

Correu Imprimir PDF

Futbol7Barcelona a arribat a un acord amb l'unió esportiva Sant Andreu per a que tots els nostres jugadors puguin veure el Partit del CENTENARI de l'U.E.SANT ANDREU AVUI, a les 21:00 DE FRANC tot presentant el CARNET DE JUGADOR a les entrades de general de l'estadi NARCÍS SALA.

Image

La llista de convocats de l'Espanyol és la següent:

Del primer equip: Cristian Álvarez, l’exandreuenc Javi Ruiz, Pillud, Roncaglia, Àngel, Javi Màrquez, Luis García i Marqués, a més de Lola.
Del filial: Juanjo, Javi López, Baena, Chuli, Pedraza i Lucas Porcar.
Del juvenil: Tello, Pere i Vega.

 

 

Inici de Temporada, dia 28

Correu Imprimir PDF

Aquest dilluns dia 28 arranca la temporada oficial a Futbol7Barcelona, els amistosos de pretemporada ja han acabat i comença l'hora de la veritat per a tots els equips. Us recordem a tots que pel que fa als horaris podeu triar com a fixes els horaris de cada extrem (20:30 o 20:14 i 23:15 o 23:00 a cada instal.lació), si no ho feu així entreu en rotació. Gràcies i sort a tots

 

Calendaris operatius fins jornada 2

Correu Imprimir PDF
Ja teniu els calendaris de competició operatius fins a la jornada 2. Properament us informarem quan la resta de jornades siguin oficials. Us recordem que la propera setmana ja comença la lliga!
 

Últimes Places, enviament de fitxes

Correu Imprimir PDF

Queden molt poques places obertes, per als que esteu dubtan només us queden 3 dies ja que el dia 23 es tencarà oficialment el període d'inscripció. Us deixem un resum;

A Sant Andreu ens queda 2 places per la lliga de dimarts,2 per la de dimecres i 1 per divendres.

A Nou Barris-Muntanyesa ens queda 1 plaça per als dijous i a Nou Barris-Guineueta ens queden 4 places per dilluns (aquí la lliga començarà una mica més tard, encara tindreu alguns dies més per apuntar-vos).

Per altra banda cal recordar l'importancia del llistat de jugadors, l'equip que no l'hagi presentat una setmana abans de l'inici de la lliga no gaudirà de cobertura metge a la 1 jornada. Tanmateix si un equip no presenta el llistat almenys 24 hores abans del seu primer partit no podrà debutar en competició oficial.

 
Pàgina 70 de 71

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 2741 convidats connectat