Notícies

NON STOP 1-5-10 a les 00:10

Correu Imprimir PDF

Ja estan en marxa les hores d'aquest any amb una novetat molt important, es jugarà de nit i de dia!! Les hores donaran inici a les 00:10 del dissabte 1 de maig.

Com cada any disputareu un minim de  4 partits i el torneig constarà de fase de grups i fase d'eliminatories. Com sempre hi haurà fase de Consolació per als pitjors classificats de cada grup i fase de Títol per als millors classificats. Els campions de les primeres fases de les lligues partiran com a cap de sèrie dels seus grups.

En breu penjarem el poster amb tot el recull de premis que hi haurà, tant individuals com d'equip. El preu serà de 210€/equip si ja juguen a les nostres lligues o bé 250€/equip si no en participen.

El periode d'inscripció acaba el 21 d'abril de 2010. El límit d'equips és de 32 i es computarà en riguros ordre d'inscripció.

 

Nota Informativa ajuntament de barcelona

Correu Imprimir PDF
L'ajuntament de Barcelona ens ha demanat que tenquem totes les instal.lacions esportives de la ciutat i recomana que la gent no surti de casa fins que el temporal no pari.
 

Jornada suspesa, dilluns 8

Correu Imprimir PDF
Degut al temporal de Neu i pluja que està caient avui a Barcelona creiem que el més sensat es suspendre la jornada d'avui per complert. La jornada d'avui (2 a sant andreu i montanyesa, i 7 a Guineueta) la recuperarem més endavant. La setmana vinent per tant jugarem  la jornada 3 a Sant andreu i Montanyesa i 8 a Guineueta. Preguem que els capitans que veieu la noticia aviseu als vostres companys y que ens passeu per email un ok per tal d'estar segurs que tots els equips esteu assabentats de la situació.
 

Calendaris 2ª Fase

Correu Imprimir PDF
Ja teniu disponible els calendaris de la 2ª Fase de divendres i de dimecres, els horaris son oficials per la 1ªJornada. Properament anirem introduin la resta de calendaris/dies. Per veure-ho heu d'anar com sempre a Lligues i ho trobareu a la part de dalt del llistat.
 

Acaba la 1ªfase, atents al Fair Play

Correu Imprimir PDF

Com tots sabeu s'estan acabant les lligues de la 1ª fase en els diferents dies i heu d'estar molt atents a la classificació de Fair Play, recordeu que els 3 primers classificats a l'apartat de fair play tenen un bonus positiu a la classificació general ja que sumen +3 punts, +2 punts i +1 punt respectivament i els 3 últims resten -1punt, -2 punts i -3 punts respectivament.

Com ja va passar la temporada passada el bonus de fair play va cambiar campions de lliga i ascensos i descensos.

Sort a tots en aquestes jornades finals de la 1ªfase.

 
Pàgina 70 de 74

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 2086 convidats connectat