Notícies

NonStop, calendari i estructura

Correu Imprimir PDF

A l'apartat de tornejos de la pàgina principal (abaix a l'esquerra) trobareu tota l'informació sobre horaris i funcionament de les 12 hores del proper dissabte 1 de maig de 2010.

Molta sort a tots els participants!!!!!

 

NONSTOP 1 de maig DIURN

Correu Imprimir PDF
Finalment el NonStop serà diurn i començarà a les 8:00 del matí. Tot i el vist i plau de l'ajuntament en un primer moment ara es fa enrera i el torneig haurà de ser diurn. Les places disponibles son 20, els equips que han pagat la totalitat del torneig tenen la plaça assegurada, els que han fet paga i senyal s'aniràn inloent per ordre de finalització de pagament fns exhaurir les places.
 

El Barça i la Champions

Correu Imprimir PDF

Com en les darreres temporades el Barça s'ha classificat per a les Semifinals de la màxima compteció europea de clubs per tant els nostres partits es suspendran per que tothom pugui gaudir de l'espectacle. Per tant el dimarts dia 20 i el dimecres dia 28 no hi haurà partits. No obstant els equips de la lliga de dimecres que ho sol.licitin podràn jugar els seus partits el dimarts dia 27.

 

Dilluns 5, festiu

Correu Imprimir PDF
Tot i que s'havia exposat la possibilitat de jugar el proper dilluns finalment no hi haurà cap partit. Esperem que passeu tots unes bones vacances de setmana santa.
 

NON STOP 1-5-10 a les 00:10

Correu Imprimir PDF

Ja estan en marxa les hores d'aquest any amb una novetat molt important, es jugarà de nit i de dia!! Les hores donaran inici a les 00:10 del dissabte 1 de maig.

Com cada any disputareu un minim de  4 partits i el torneig constarà de fase de grups i fase d'eliminatories. Com sempre hi haurà fase de Consolació per als pitjors classificats de cada grup i fase de Títol per als millors classificats. Els campions de les primeres fases de les lligues partiran com a cap de sèrie dels seus grups.

En breu penjarem el poster amb tot el recull de premis que hi haurà, tant individuals com d'equip. El preu serà de 210€/equip si ja juguen a les nostres lligues o bé 250€/equip si no en participen.

El periode d'inscripció acaba el 21 d'abril de 2010. El límit d'equips és de 32 i es computarà en riguros ordre d'inscripció.

 
Pàgina 70 de 75

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 248 convidats connectat