Notícies

JORNADA SUSPESA

Correu Imprimir PDF

La jornada d'avui dia 22 d'octubre queda suspesa a totes les nostres instal.lacions i queda posposada per al final del calendari.

 

Dilluns 12, FESTIU

Correu Imprimir PDF

Aquest dilluns 12 es festiu nacional, per tant NO HI HA JORNADA, aquesta será la primera jornada de la temporada que s'ha d'aplaçar per festiu. La jornada es disputarà en la seva totatlitat el dilluns 1 de febrer de 2010.

 

Es busca Porter

Correu Imprimir PDF

El porter es per a molts la peça més important de l'equip i es per això que diversos equips en busquen sense demanar cap cost ecònomic al porter. L'únic requisit ha de ser que ja jugui en la lliga però en diferents dies o categories. Els equips que actualment busquen porter amb gastos pagats són:

Celta de Frigo, dilluns 1ªdivisió de Nou Barris

Fly Net, dimecres 1ªdivisió de Sant Andreu

Congrés Parc, dijous 1ªdivisió de Sant Andreu

Si algun equip vol demanar porter amb aquestes condicions que ens escrigui un emeil, també qualsevol porter amb ganes de jugar més d'un dia.

 

U.E.Sant Andreu- R.C.D.Espanyol ENTRADA GRATUITA

Correu Imprimir PDF

Futbol7Barcelona a arribat a un acord amb l'unió esportiva Sant Andreu per a que tots els nostres jugadors puguin veure el Partit del CENTENARI de l'U.E.SANT ANDREU AVUI, a les 21:00 DE FRANC tot presentant el CARNET DE JUGADOR a les entrades de general de l'estadi NARCÍS SALA.

Image

La llista de convocats de l'Espanyol és la següent:

Del primer equip: Cristian Álvarez, l’exandreuenc Javi Ruiz, Pillud, Roncaglia, Àngel, Javi Màrquez, Luis García i Marqués, a més de Lola.
Del filial: Juanjo, Javi López, Baena, Chuli, Pedraza i Lucas Porcar.
Del juvenil: Tello, Pere i Vega.

 

 

Inici de Temporada, dia 28

Correu Imprimir PDF

Aquest dilluns dia 28 arranca la temporada oficial a Futbol7Barcelona, els amistosos de pretemporada ja han acabat i comença l'hora de la veritat per a tots els equips. Us recordem a tots que pel que fa als horaris podeu triar com a fixes els horaris de cada extrem (20:30 o 20:14 i 23:15 o 23:00 a cada instal.lació), si no ho feu així entreu en rotació. Gràcies i sort a tots

 
Pàgina 72 de 74

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 207 convidats connectat