Notícies

Segueix-nos a Instagram!!

Correu Imprimir PDF

Nova compte a Instagram on podrás veure totes les fotos que depara la jornada dia a dia.

Avui trobareu les fotografies dels campions de la 1a fase dels dijous

 

 

Conveni de Col.laboració amb Activa'm

Correu Imprimir PDF

L’Activació Muscular (Muscle Activation Techniques) és una tècnica que prové dels EUA, i és una eina potentíssima per ajudar i accelerar molt el procés de recuperació de moltíssimes (la majoria) lesions, en les seves diferents vessants. No és una eina o una teràpia més, sinó que és absolutament diferent a les altres. El motiu? Es basa en la millora del sistema muscular, cosa que no fa CAP altra…

Quan el nostre cos ha patit un traumatisme, una torçada, esquinç, etc., es generen al nostre sistema neuromuscular inhibicions que provoquen que diferents fibres musculars, músculs o grups musculars complerts, deixin de treballar de la manera més òptima. Això genera i provoca dolors, molèsties (inclús en molta més mesura que el propi traumatisme patit) que, per al contrari, que es restableix aquest sistema afectat, es millora molt molt el funcionament de la musculatura, de manera que aquesta actua contraient-se millor i així, alleujant les sensacions de molèstia, a part de reduir dràsticament el dolor provocat per la inflamació.

Aquesta eina és molt important també quan tenim certes molèsties i les proves mediques tradicionals no ens saben donar un diagnòstic o que, per altra banda, els tractaments suggerits, a banda de lents, són ineficients. És degut a que cap d’aquests treballs incideix tant directament en la funció muscular (va molt més enllà de la fisioteràpia convencional).

 

A Espanya hi ha molt pocs certificats internacionals d’aquesta tècnica, i a Barcelona comptem amb 12. Activa’M és un centre de rehabilitació i entrenament personal situat a Sant Andreu (C/ Malats 22, entre la Plaça Orfila i el Carrer Gran) especialitzat en l’Activació Muscular.

Actualment col·laborem amb tots aquells jugadors inscrits al Futbol 7 Barcelona per a que obtinguin fins a un 20% de descompte en les sessions que necessitin (depenent de la modalitat).

Si patiu qualsevol molèstia o lesió com per exemple condromalàcia, fascitis, tendinitis, sobrecàrregues, contractures, distensions, esguinços, etc., no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a poder ajudar-vos el més aviat possible. A cada sessió tractarem de trobar el problema (referint-nos a la disfunció muscular de la que parlem) per així poder millorar-ho molt ràpidament.

 


Si voleu més informació:

http://activam.es/servicios/rehabilitacion/

Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la

facebook.com/activamsantandreu

 

Pagaments 2a Fase

Correu Imprimir PDF

Per als equips que pagueu la temporada per fases podeu fer el pagament de la 2a fase durant aquest mes de Gener al seguent número de compte:

2100-8234-84-2200029636

Important indicar el nom del equip.

Atentament

La direcció 

 

 

Classificació Fair Play

Correu Imprimir PDF

  Com cada any es continua oferint la classificación de FAIR PLAY paral.lela a la classificació general i que afectarà a la mateixa a la finalització de cada fase. 

  El vàrem FAIR PLAY que s´exposa més abaix farà que al finalitzar la lliga els 2 primers classificats sumin directament 2 i 1 punt respectivament i els 2 últims restin 1 i 2 punts a la classificació general.

  Amb aquesta iniciativa Futbol7Barcelona vol donar més importància al JOC NET y al RESPECTE envers companys, rival i àrbitres 

  Vàrem:

  Cada equip té 4 punts positius i: 

  Per cada targeta groga vista -1 punt

  Per cada targeta blava directa vista -2 punts

  Per cada targeta vermella directa vista -4 punts

  Cada doble penal provocat -1 punt 

  Si es fan 3 o menys faltes en tot el partit +3 punts

 

Att: La direcció  

 

 

 

 

Lloguers

Correu Imprimir PDF

Per aquests dies:

28, 29, 30, 31 Desembre 

2,3,4,5 Gener

podreu llogar futbol o padel tot enviant un meil a Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la

Recorem que el preu de la pista petita de futbol sala es de 25€/hora

 

 
Pàgina 10 de 74

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 2086 convidats connectat