Notícies

¡¡¡Dimecres 14-03-2018 Jornada Suspesa Per Champions!!!

Correu Imprimir PDF

  Aquest Dimecre 14-03-2018 queda suspesa la Jornada de Lliga en Div. Honor, Primera i Segona Divisió degut al partit de tornada de Champions entre F.C. Barcelona i el Chelsea F.C.

 

  Att. La Direcció 

 

Dijous Calendaris Disponibles 2a Fase

Correu Imprimir PDF

  Conclosa la Primera Fase de les Lligues de Div. Honor, Primera i Segona de la Lliga de Dijous, Encetem la Segona Fase on ja podeu consultar els Calendaris i Horaris de Joc de la Segona Fase en l´apartat de Lligues del Menú Principal.
 
  Att: La Direcció 
 
 

¡¡¡Jornada Avui Dimecres 28-02-2018 Suspesa Per Alerta De Mal Temps!!!

Correu Imprimir PDF

 La Jornada prevista per aquest Dimecres 28-02-2018 de Div. Honor, Primera Divisió i Segona Divisió de Fútbol queda suspesa degut a les males condicions climatològiques i la previsió de pluja i neu durant tota la jornada d´avui.

 

  Att: La Direcció 

 

Dilluns Calendaris Disponibles 2a Fase

Correu Imprimir PDF
 Conclosa la Primera Fase de les Lligues de Div. Honor, Primera i Segona Divisió de la Lliga de Dilluns, Encetem la Segona Fase on ja podeu consultar els Calendaris i Horaris de Joc de la Segona Fase en l´apartat de Lligues del Menú Principal.
 
 
  Att: La Direcció 
 

¡¡¡Dimarts 20-02-2018 Jornada Futbol Suspesa Per Champions!!!

Correu Imprimir PDF

 La Jornada de Dimarts del 20-02-2018 queda suspesa per partit de Champions League entre el Chelsea F.C. i el F.C. Barcelona. La Jornada fa còrrer el calendari una setmana i es jugarà la setmana següent.
 
 
  Att: La Direcció 
 
Pàgina 2 de 75

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 330 convidats connectat