Notícies

Calendaris operatius fins jornada 2

Correu Imprimir PDF
Ja teniu els calendaris de competició operatius fins a la jornada 2. Properament us informarem quan la resta de jornades siguin oficials. Us recordem que la propera setmana ja comença la lliga!
 

Últimes Places, enviament de fitxes

Correu Imprimir PDF

Queden molt poques places obertes, per als que esteu dubtan només us queden 3 dies ja que el dia 23 es tencarà oficialment el període d'inscripció. Us deixem un resum;

A Sant Andreu ens queda 2 places per la lliga de dimarts,2 per la de dimecres i 1 per divendres.

A Nou Barris-Muntanyesa ens queda 1 plaça per als dijous i a Nou Barris-Guineueta ens queden 4 places per dilluns (aquí la lliga començarà una mica més tard, encara tindreu alguns dies més per apuntar-vos).

Per altra banda cal recordar l'importancia del llistat de jugadors, l'equip que no l'hagi presentat una setmana abans de l'inici de la lliga no gaudirà de cobertura metge a la 1 jornada. Tanmateix si un equip no presenta el llistat almenys 24 hores abans del seu primer partit no podrà debutar en competició oficial.

 

Nova WEB!!

Correu Imprimir PDF

arroba Us presentem la nova web per aquesta temporada, esperem que us agradi. Com a novetat trobareu un  gestor de competicions molt més atractiu i amb estadístiques dels equips i dels jugadors.

 

Oferta LLiga Dimarts (fins 18/09/2009)

Correu Imprimir PDF
Tot aquell equip que formalitzi l'inscripció per la lliga de Dimarts amb pagament total, entre el 14 i el 18 de Setembre, tindrà participació gratuita en el IV torneig de les 12 hores de l'1 de maig del 2010.
 

PRETEMPORADA 09-10

Correu Imprimir PDF

Ja hem preparat el calendari de pretemporada fins al dia 10/09/09. Podeu consultar-ho al menú de la vostra esquerra. En breu penjarem la resta d'horaris i dies.

Per als que no veu arribar a temps tenim una oferta bastant interessant. 30€ per partit amistós de pretemporada. Podeu demanar el vostre amistós via meil o telf.

 
Pàgina 83 de 84

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

2 PISTES OUTDOOR
11 PISTES INDOOR 

Persones conectades

Tenim 361 convidats connectat