RESERVA LA PISTA DE PADEL

RESERVA LA TEVA PISTA DE PADEL A LA WEB

 

 

WWW.PADEL7SANTANDREU.COM 

  O

WWW.PADEL7SANTMARTI.COM 

 

Calendaris 2ª Fase

Correu Imprimir PDF
Ja teniu disponible els calendaris de la 2ª Fase de divendres i de dimecres, els horaris son oficials per la 1ªJornada. Properament anirem introduin la resta de calendaris/dies. Per veure-ho heu d'anar com sempre a Lligues i ho trobareu a la part de dalt del llistat.
 

Acaba la 1ªfase, atents al Fair Play

Correu Imprimir PDF

Com tots sabeu s'estan acabant les lligues de la 1ª fase en els diferents dies i heu d'estar molt atents a la classificació de Fair Play, recordeu que els 3 primers classificats a l'apartat de fair play tenen un bonus positiu a la classificació general ja que sumen +3 punts, +2 punts i +1 punt respectivament i els 3 últims resten -1punt, -2 punts i -3 punts respectivament.

Com ja va passar la temporada passada el bonus de fair play va cambiar campions de lliga i ascensos i descensos.

Sort a tots en aquestes jornades finals de la 1ªfase.

 

Guineueta, nova seu, nova lliga

Correu Imprimir PDF

Aquest 2010 comença amb estrena per Futbol7Barcelona, estrenem nova seu a Nou Barris a l'alçada de la sortida nº3 de la ronda de dalt amb gespa artificial d'última generació recent instal.lada i 8 vestidors d'obra completament nous.

De moment iniciarem una lliga els dilluns que començarà a finals de gener a partir de les 20:15 amb horaris rotatius que durarà fins a finals de juny. 

Esperem que us agradi a tots.

 
Pàgina 111 de 115

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

2 PISTES OUTDOOR
11 PISTES INDOOR 

Persones conectades

Tenim 169 convidats connectat