Dilluns 31 represa de les lligues

Correu Imprimir PDF

Aquest proper dilluns es repren la lliga de futbol7. Adjuntem declaració autoresponsable que cada jugador a de dur signada per poder jugar

DECLARO RESPONSABLEMENT

 

I. Que no presento cap simptomatologia  del Coronavirus SARS-CoV-2 (febre superior o igual a 37 graus, tos, malestar general, sensació de falta d’aire, pèrdua del gust, mal de cap, fatiga, mal de coll, dolor  muscular o vòmits i diarrea) o amb qualsevol altres tipus d’infeccions.

 

II. No haver estat positiu ni haver estat en contacte proper amb alguna persona o persones amb simptomatologia provable o confirmada per infecció de COVID-19 en els 14 dies immediatament anteriors al de la signatura d’aquest document.

 

III. Haver llegit els protocols i mesures informatives i de prevenció d’ higiene i seguretat disposats per l’organitzador de l’activitat i accepto complir responsablement, en la seva totalitat, amb les pautes que hi figuren, atenent-me així a la meva exclusió de l’activitat i/o instal·lació esportiva davant algun incompliment d’aquestes.

 

IV. Em comprometo a informar als responsables de l’organitzador de l’activitat esportiva en cas de presentar símptomes, donar positiu o de l’aparició de qualsevol presumpte o confirmat cas de COVID-19 en el meu entorn familiar i de mantenir un contacte estret amb els mateixos responsables davant de qualsevol incidència.

 

Aquesta informació serà tractada de forma confidencial i la seva exclusiva finalitat és adoptar les mesures necessàries per evitar el contagi i la propagació del virus. En complimentar el present document, el sotasignat atorga el consentiment exprés perquè Futbol7barcelona  tracti aquestes dades des del punt de vista mèdic i preventiu.

 

Així mateix, es fa saber que amb aquesta acceptació d’aquesta declaració, declara conèixer les mesures específiques de protecció i higiene adoptades per Futbol7barcelona pel correcte desenvolupament de la pràctica esportiva; l’observança de les quals és obligatòria en l’activitat organitzada per Futbol7barcelona. El compliment de les mesures esmentades és responsabilitat individual de cadascun dels participants, amb total indemnitat de Futbol7barcelona dels contagis que en el seu cas es poguessin produir.

Nom complert

DNI

Signat a Barcelona,  a_____ de ____________ de 2020 

 

Suspensió de les lligues.

Correu Imprimir PDF

Barcelona a 20 de Juliol de 2020

D’acord amb la Resolució SLT/1746/2020, de 17 de juliol, per la qual s'adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 als municipis de Barcelona, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Badalona i Sant Feliu del Llobregat,

ENS VEIEM OBLIGATS A ATURAR NOVAMENT LA LLIGA DE FUTBOL 7, DESPRES DE NOMÉS 4 SETMANES DE JOC ON NO HI HA HAGUT CAP CAS DE CONTAGI, ON HEM LLUITAT FORT PER RESPECTAR I FER RESPECTAR TOTES LES MESURES DE PROTOCOL DE SEGURETAT QUE ENS HAVIEN MARCAT, ARA EL GOVERN TIRA PER LA VIA FÀCIL I ATACA L’ESPORT, MOTOR DE SALUT, DEL QUE A MES MOLTES FAMILIES HI TREBALLEN,

PER AIXÒ SUSPENEM LA LLIGA LES DUES PROPERES SETMANES I LA REACTIVEM AL SETEMBRE, EL DILLUNS 31 D’AGOST AMB ELS CALENDARIS QUE TENIU MARCATS AL WEB.                    

 

GRÀCIES A TOTS ELS QUE CONFIEU EN NOSALTRES I FINS AVIAT.

 

Att

FUTBOL7BARCELONA

 

¡¡¡Torna El Futbol A Futbol7Barcelona!!!

Correu Imprimir PDF
Després de 103 dies la pilota torna a rodar a Futbol7Barcelona. Gràcies a tots els que seguiu confiant amb nosaltres. Es tasca de tots tornar a gaudir dels petits plaers de la vida
Darrera actualització ( Dissabte, 04 de Juliol de 2020 01:26 )
 
Pàgina 2 de 117

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

2 PISTES OUTDOOR
11 PISTES INDOOR 

Persones conectades

Tenim 332 convidats connectat