RESERVA LA PISTA DE PADEL

RESERVA LA TEVA PISTA DE PADEL A LA WEB

 

 

WWW.PADEL7SANTANDREU.COM 

  O

WWW.PADEL7SANTMARTI.COM 

 

I torneig de Pàdel

Correu Imprimir PDF

Futbol7Barcelona organitza el I torneig de Pàdel a les instal.lacions de sant andreu.

El torneig començarà el 15 de març, cada parella jugarà com a mínim un cop per setmana sempre de 20:30 a 22:00 al millor de 3 sets. Les inscripcions ja estan obertes i finalitzaran el dia 10 de març.

El preu per partit i parella serà de 7€ i per als que no tinguin la fitxa donada d'alta que acredita que són jugadors en actiu de Futbol7Barcelona simplement l'hauran d'abonar (22€).  El cost no cubreix ús de vestidor.

Les places són limitades a 11 parelles. Podeu fer l'inscripció a l'adreça Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la

Darrera actualització ( Dimarts, 23 de Febrer de 2010 17:36 )
 

Calendaris 2ª Fase

Correu Imprimir PDF
Ja teniu disponible els calendaris de la 2ª Fase de divendres i de dimecres, els horaris son oficials per la 1ªJornada. Properament anirem introduin la resta de calendaris/dies. Per veure-ho heu d'anar com sempre a Lligues i ho trobareu a la part de dalt del llistat.
 

Acaba la 1ªfase, atents al Fair Play

Correu Imprimir PDF

Com tots sabeu s'estan acabant les lligues de la 1ª fase en els diferents dies i heu d'estar molt atents a la classificació de Fair Play, recordeu que els 3 primers classificats a l'apartat de fair play tenen un bonus positiu a la classificació general ja que sumen +3 punts, +2 punts i +1 punt respectivament i els 3 últims resten -1punt, -2 punts i -3 punts respectivament.

Com ja va passar la temporada passada el bonus de fair play va cambiar campions de lliga i ascensos i descensos.

Sort a tots en aquestes jornades finals de la 1ªfase.

 
Pàgina 103 de 108

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 327 convidats connectat