RESERVA LA PISTA DE PADEL

RESERVA LA TEVA PISTA DE PADEL A LA WEB

 

 

WWW.PADEL7SANTANDREU.COM 

  O

WWW.PADEL7SANTMARTI.COM 

 

Dilluns 5, festiu

Correu Imprimir PDF
Tot i que s'havia exposat la possibilitat de jugar el proper dilluns finalment no hi haurà cap partit. Esperem que passeu tots unes bones vacances de setmana santa.
 

NON STOP 1-5-10 a les 00:10

Correu Imprimir PDF

Ja estan en marxa les hores d'aquest any amb una novetat molt important, es jugarà de nit i de dia!! Les hores donaran inici a les 00:10 del dissabte 1 de maig.

Com cada any disputareu un minim de  4 partits i el torneig constarà de fase de grups i fase d'eliminatories. Com sempre hi haurà fase de Consolació per als pitjors classificats de cada grup i fase de Títol per als millors classificats. Els campions de les primeres fases de les lligues partiran com a cap de sèrie dels seus grups.

En breu penjarem el poster amb tot el recull de premis que hi haurà, tant individuals com d'equip. El preu serà de 210€/equip si ja juguen a les nostres lligues o bé 250€/equip si no en participen.

El periode d'inscripció acaba el 21 d'abril de 2010. El límit d'equips és de 32 i es computarà en riguros ordre d'inscripció.

Darrera actualització ( Dimarts, 23 de Març de 2010 21:59 )
 

Nota Informativa ajuntament de barcelona

Correu Imprimir PDF
L'ajuntament de Barcelona ens ha demanat que tenquem totes les instal.lacions esportives de la ciutat i recomana que la gent no surti de casa fins que el temporal no pari.
 
Pàgina 103 de 109

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 499 convidats connectat