RESERVA LA PISTA DE PADEL

RESERVA LA TEVA PISTA DE PADEL A LA WEB

 

 

WWW.PADEL7SANTANDREU.COM 

  O

WWW.PADEL7SANTMARTI.COM 

 

Dilluns 12, FESTIU

Correu Imprimir PDF

Aquest dilluns 12 es festiu nacional, per tant NO HI HA JORNADA, aquesta será la primera jornada de la temporada que s'ha d'aplaçar per festiu. La jornada es disputarà en la seva totatlitat el dilluns 1 de febrer de 2010.

Darrera actualització ( Diumenge, 11 d'Octubre de 2009 11:58 )
 

Es busca Porter

Correu Imprimir PDF

El porter es per a molts la peça més important de l'equip i es per això que diversos equips en busquen sense demanar cap cost ecònomic al porter. L'únic requisit ha de ser que ja jugui en la lliga però en diferents dies o categories. Els equips que actualment busquen porter amb gastos pagats són:

Celta de Frigo, dilluns 1ªdivisió de Nou Barris

Fly Net, dimecres 1ªdivisió de Sant Andreu

Congrés Parc, dijous 1ªdivisió de Sant Andreu

Si algun equip vol demanar porter amb aquestes condicions que ens escrigui un emeil, també qualsevol porter amb ganes de jugar més d'un dia.

 

Inici de Temporada, dia 28

Correu Imprimir PDF

Aquest dilluns dia 28 arranca la temporada oficial a Futbol7Barcelona, els amistosos de pretemporada ja han acabat i comença l'hora de la veritat per a tots els equips. Us recordem a tots que pel que fa als horaris podeu triar com a fixes els horaris de cada extrem (20:30 o 20:14 i 23:15 o 23:00 a cada instal.lació), si no ho feu així entreu en rotació. Gràcies i sort a tots

 
Pàgina 105 de 107

Estadístiques Jugadors


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

25% de descompte CAPS DE SETMANA
de 9:00 a 19:00 

Persones conectades

Tenim 222 convidats connectat