Comunicat 15/10

Correu Imprimir PDF

Després d'estudiar dentingudament les informacions publicades per el Procicat a Futbol7barcelona seguirem amb l'activitat programada per les properes setmanes ja que els entrenaments estan permesos i la nostra estructura de partits Bombolla així ho permet com un entrenament més.

Tal i com diu La Consellera Budó aquesta mesura busca reduir mobilitat i trobades en els camps esportius de les families de l'esport de base durant els caps de setmana i permeten entrenaments de grups bombolla dels mateixos clubs......La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, subratlla que “la pràctica esportiva és segura i que els protocols que s’han establert des del Govern s’estan aplicant bé”, ja que la incidència de casos positius en l’àmbit esportiu és molt baixa. “Però hem de contribuir a que la mobilitat es redueixi. Si aturem durant 15 dies competicions esportives que comporten desplaçaments el cap de setmana, estem reduint aquest factor”, afegeix. 

Recordeu que jugareu amb el mateix equip dues setmanes seguides per tant estareu amb contacte amb el mateix grup de gent.

Recordeu també que ens heu de fer arribar la declaració d'autoresponsabilitat abans de començar el primer dia.

 

Att 

Futbol7barcelona 

 

 

Estructura de competició temporada 20/21

Correu Imprimir PDF

En aquesta epoca marcada per la pandèmia ens hem de reinventar i hem preparat una estructura de competició diferent per a que en diferents epoques de la temporada qualsevol equip es pugui incorporar sempre que hi hagi vacants disponibles

Cada dia de Joc es dividiran els equips en grups de 4 i organitzats per nivell (divisions). Es posible que algún dels grups sigui de 5 equips. Es disputarán aquestes fases en 6 setmanes, com sempre respectant festius i ponts, ja que es jugaran els partits a anada i tornada. IMPORTANT! LA ANADA I TORNADA VS CADA EQUIP ES FARA SEGUIT I ES CANVIARA DE RIVAL CADA 3 SETMANES PER MINIMITZAR CONTACTES. Al finalitzar cada fase en lligues de 3 o més Grups(divisions) el sistema d'ascensos i descensos será el seguent

1a divisió; el 3er baixa a 2a i el 4rt baixa a 3a

2a divisió; puja el 1er, el segon es manté, el 3er baixa a 3a i el 4rt baixa a 4a

3a divisió; el 1er puja a 1a, el 2on puja a 2a, el 3er baixa a 4a i el 4rt baixa a 5a

i així succecivament

El calendari previst de fases sempre que l'evolució de la pandèmia ens ho permeti será:

1a fase inici setmana 19/10, final setmana 23 de novembre

2a fase inici setmana 30 de novembre, final setmana 18 de gener

3a fase inici setmana 25 de gener, final setmana 1 de març

4a fase inici setmana 8 de març, final setmana 12 d'abril

5a fase inici setmana 19 d'abril , final setmana 24 de maig

Mundialet (tarifes a part), Mes de juny-Juliol

 

COm sempre tindrem la clasificació de FAirPlay que pot alterar la classificació final d'ascensos i descensos

 

 

 

Darrera actualització ( Dimecres, 14 d'Octubre de 2020 12:06 )
 

Dilluns 31 represa de les lligues

Correu Imprimir PDF

Aquest proper dilluns es repren la lliga de futbol7. Adjuntem declaració autoresponsable que cada jugador a de dur signada per poder jugar

DECLARO RESPONSABLEMENT

 

I. Que no presento cap simptomatologia  del Coronavirus SARS-CoV-2 (febre superior o igual a 37 graus, tos, malestar general, sensació de falta d’aire, pèrdua del gust, mal de cap, fatiga, mal de coll, dolor  muscular o vòmits i diarrea) o amb qualsevol altres tipus d’infeccions.

 

II. No haver estat positiu ni haver estat en contacte proper amb alguna persona o persones amb simptomatologia provable o confirmada per infecció de COVID-19 en els 14 dies immediatament anteriors al de la signatura d’aquest document.

 

III. Haver llegit els protocols i mesures informatives i de prevenció d’ higiene i seguretat disposats per l’organitzador de l’activitat i accepto complir responsablement, en la seva totalitat, amb les pautes que hi figuren, atenent-me així a la meva exclusió de l’activitat i/o instal·lació esportiva davant algun incompliment d’aquestes.

 

IV. Em comprometo a informar als responsables de l’organitzador de l’activitat esportiva en cas de presentar símptomes, donar positiu o de l’aparició de qualsevol presumpte o confirmat cas de COVID-19 en el meu entorn familiar i de mantenir un contacte estret amb els mateixos responsables davant de qualsevol incidència.

 

Aquesta informació serà tractada de forma confidencial i la seva exclusiva finalitat és adoptar les mesures necessàries per evitar el contagi i la propagació del virus. En complimentar el present document, el sotasignat atorga el consentiment exprés perquè Futbol7barcelona  tracti aquestes dades des del punt de vista mèdic i preventiu.

 

Així mateix, es fa saber que amb aquesta acceptació d’aquesta declaració, declara conèixer les mesures específiques de protecció i higiene adoptades per Futbol7barcelona pel correcte desenvolupament de la pràctica esportiva; l’observança de les quals és obligatòria en l’activitat organitzada per Futbol7barcelona. El compliment de les mesures esmentades és responsabilitat individual de cadascun dels participants, amb total indemnitat de Futbol7barcelona dels contagis que en el seu cas es poguessin produir.

Nom complert

DNI

Signat a Barcelona,  a_____ de ____________ de 2020 

 
Pàgina 6 de 124

Menú principal

Reglament

Tornejos

Estadístiques Jugadors

Altres


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

2 PISTES OUTDOOR
11 PISTES INDOOR 

Persones conectades

Tenim 730 convidats connectat