NOU SISTEMA d'ESTADISTIQUES I VIDEORESUMS!!

Correu Imprimir PDF

Ens plau comunicar-vos el recent acord al que hem arribat amb la plataforma apuntamelo per donar un pas endavant a les nostres lligues.

A partir d'ara gaudireu d'un resum del partit en temps real, els vostres familiars o amics o els propis jugadors que no participin del partit podran gaudir de les vostres jugades a distància i en temps real!! Aqui teniu el link del parit interesantisim d'ahir entre l'Sporting Cochoto i el Two mama Ye (partit) per que podeu veure un tast del que tindrem

A més de les estadistiques personals de golejadors i MVP que ja teniem fins ara el nou suport ens permetrá informar de les asistencies de Gol, estadistiques de jugadors mes joves o veterans en marcar o asistir etc,

 

I el Video Resum!! Pocs minuts mes tard de la finalització del partit gaudirem del Video Resum del mateix! SIIII , podreu veure els vostres gols, asistencies, millors jugades, parades etc!!!

Els videoresums els tindrem a partir de la setmana vinent.

Estem implementant poc a poc el nou sistema a les lligues en marxa, es important que els capitans reviseu a l'oficina que les vostres dades estiguin correctes, que tinguem els vostres dorsals ben anotats i es vostres dates de naixement per gaudir al màxim de totes les estadistiques posibles.

En el su dia vem ser els primers en implementar el sistema Fair Play, les votacions d'MVP i puntuacions arbitrals, ara comencem una nova era en la que volem tornar a ser Pioners en el futbol 7 amateur del barcelonés.

Aquí podeu consultar cada nit els marcadors en directe 

 

 

Esperem que gaudiu encara mes de l'experencia de Futboll7Barcelona a més a més de tot plegat amb la FANTASY Futbol7Barcelona!

No, no ens hem tornat bojos.....

ni Mesi, ni Cristiano, quin valor de mercat tens tu??? Quin valor tenen els teus companys i rivals? Doncs ja pots fer el teu equip Fantasy de la teva lligueta i fitxarte a tu mateix...o no..... Que ets porter i el pitxitxi de la lliga no et marca gol? aquella setmana el teu valor de mercat pujará i si a més a més guanyeu el partit encara mes. Mitjançant un fort algoritme on totes les casuistiques estan pensades el preu de mercat de cada jugador pujará o baixará cada setmana en funció de les seves accions del partit, desde si ha vingut a jugar, gols, targetes, marcadors en funció de la clasificació, TOT. 

 

Att

La direcció 

 

Darrera actualització ( Dijous, 02 de Febrer de 2023 14:56 )
 

RECORDATORI JUGADORS OCASIONALS

Correu Imprimir PDF

 Una vegada començada la Competició diària en totes les nostres lligues i rebudes les fitxes dels equips tornem a informar amb detall el que comporta portar un jugador o jugadors ocasionals. 

Jugador Ocasional (5€ per fitxa):
Hi ha la possibilitat per part de qualsevol equip d’incorporar jugadors no habituals. Aquesta incorporació es considerà Fitxa Ocasional (només tindrà validesa per a un partit). La fitxa ocasional només s’expedirà amb la presentació del DNI la primera vegada que el jugador la doni d’alta. L’organització es reserva el dret d’expedir la fitxa Ocasional als jugadors que no compleixin les mateixes clàusules que per expedir la fitxa normal. Clàusules adicionals:

  • El jugador Ocasional que sigui expulsat amb vermella directa no podrà participar la resta de la temporada.
  • El Jugador Ocasional NO pot ser jugador fixe d'un equip de la mateixa divisió i dia
  • No és permetrà l’incorporació de NOUS jugadors ocasionals les 3 darreres jornades de cada lliga ni a partir d'eliminatòries en els tornejos de K.O. directes
 
 
Att: La Direcció 
Darrera actualització ( Divendres, 30 de Setembre de 2022 20:45 )
 

Competició En Marxa

Correu Imprimir PDF

Amb el tret de sortida avuí de la Lliga de Pares d´Alumnes de diferents col.legis de Barcelona (AMPA) tenim en marxa la totalitat de competicions diàries a les nostres instal.lacions, un cop més, sent els primers des de fa 15 anys en començar les lligues.

 

 ¡¡¡SORT A TOTS I BONA TEMPORADA!!!

 

Att: La Direcció 

Darrera actualització ( Divendres, 30 de Setembre de 2022 20:32 )
 
Pàgina 2 de 125

Menú principal

Reglament

Tornejos

Estadístiques Jugadors

Altres


Estadístiques LLigues

LLoguer de pistes

2 PISTES OUTDOOR
11 PISTES INDOOR 

Persones conectades

Tenim 241 convidats connectat